Statutul de „miliardar prin forţe proprii” al lui Kylie Jenner a stârnit controverse

0

Dintre cei 41 de tineri miliardari cu vârsta sub 40 de ani, Kylie Jenner este singura femeie. Fondatoarea „Kylie Cosmetics”, în vârstă de 21 de ani, este pentru prima oară în clasamentul realizat de Forbes, cu o avere estimată la 1 miliard de dolari. Aceasta le-a întrecut chiar și pe prințesele moștenitoare Alexandra Andersen a Norvegiei (22) și pe sora acesteia, Katharina (23), ocupantele primelor poziții trei ani consecutiv.

Încă de anul trecut, apariția ei pe coperta Forbes, ca parte a celor mai bogați tineri americani ce și-au câștigat singuri averea, a fost aspru criticată. Jenner provine din celebra și bogata familie Kardashian, cunoscută pentru reality show-ul  „Keeping Up with the Kardashians”. Acolo a și apărut pentru prima oară în fața camerelor de filmat, la vârsta de 10 ani, și a devenit cunoscută, asemeni celorlalți membri ai familiei: Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Rob Kardashian, Kendall Jenner, conform News.ro.

Deși tânăra susține că părinții nu au ajutat-o cu bani pentru a demara afacerea cu firma de cosmetice și merită atributul „prin forţe proprii”, mulți spun că averea familiei a contat mai mult decât abilitățile sale în domeniul anterprenoriatului.

„Ce încerc să spun este că am avut o platformă, dar niciun ban nu a fost…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.