Sore, declarații exclusive despre debutul său ca regizoare, pentru videoclipul „Cum să mă las”

0

Sore a lansat aseară o nouă melodie, „Cum să mă las”, videoclipul piesei fiind regizat tot de către artist. Lansarea videoclipului a avut loc în atmosferă de cinema, la Grand Entertainment, din Băneasa Shopping City, alături de 150 de persoane apropiate artistei, familie, prieteni și colegi din industria muzicală.

Invitații au avut parte de o surpriză. Aceștia au văzut următorul videoclip nelansat încă pe care artista îl va scoate la lumină abia peste câteva săptâmani și căruia îi semnează tot ea scenariul și regia.

Cu prilejul lansării noului videoclip, am vorbit cu Sore despre inspirația pentru această piesă, Social Media și provocările pe care le-a avut ca artistă.

ELLE: Ce te-a determinat să îți lansezi o nouă piesă sub formă de scurtmetraj?

Sore: Visul de a regiza există de foarte mult timp, încă de când am dat admiterea la Regie, însă viața m-a purtat spre actorie, în prima fază, și probabil apoi nu am mai avut suficient curaj. Însă pentru scurtmetrajul acesta muzical, parcă a venit inspirația de undeva de sus. M-am trezit într-o dimineață cu tot conceptul în minte,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.