Sophie Turner vorbește despre diferențele salariale dintre colegii săi din serialul Game of Thrones

0

Actrița Sophie Turner, în vârstă de 23 de ani, a dezvăluit că a primit, pentru ultimul sezon al serialului, o sumă considerabil mai mică decât colegul ei Kit Harrington, însă acest lucru nu o deranjează deloc.

Este puțin complicat, a declarat ea într-un interviu recent. „Kit a primit mai mulți bani decât mine, însă el are o poveste mai mare și mai complicată în serial. Și, pentru ultimul sezon, el a filmat 70 de scene noaptea, iar eu nu am avut niciuna. Mă gândeam ‘Știi ce.. păstrează banii aia’”.

Deși s-a resemnat cu privire la diferențele salariale, Turner a încercat să se impună în fața producătorilor, cerând mai multe beneficii pentru femeile implicate în producție. În contractul pe care l-a semnat, este stipulat faptul că 50% din echipa de filmare trebuia să fie compusă din femei. „Acum vezi femei în toate departamentele, de la cameramani la producători și regizori. Este extraordinar”, a mai declarat ea.

Deși nu a trebui să filmeze așa multe scene dificile precum Harrington, Turner a avut și ea parte de momente mai neplăcute și solicitante. Sophie Turner a dezvăluit într-un interviu pentru InStyle că îi era interzis să-și spele părul în perioada filmărilor pentru „Game of Thrones”….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.