Smiley lansează My Love, o piesă-terapie pentru orice relație de iubire

0

Smiley lansează „My Love”, o piesă-terapie pentru relațiile de iubire încercate de timp și de timpuri. „Piesa My Love este ca o declarație de dragoste pe viață, este o invitație la neuitare a momentelor care leagă doi oameni”, descrie Smiley piesa pe care a scris-o în Statele Unite ale Americii alături de compozitori care au facut muzică pentru Michael Jackson, Whitney Houston, Enrique Iglesias, Jessie J sau French Montana.

„Îmi doresc ca cei care o ascultă să se simtă bine, să își ia perechea la dans și să se bucure de moment sau, dacî sunt singuri, să-și amintească de persoana iubită”, spune Smiley despre My Love, o piesî banku, un stil muzical nou, ca un mix de reggae, dancehall și pop.

Videoclipul piesei este filmat în America de către Edward Aninaru, la Salvation Mountain din deșertul Californian, o construcție plină de simboluri, dedicată credinței și iubirii.

Deși este un loc deschis vizitatorilor și celor care vor să mediteze, filmările la Salvation Mountain se fac doar pe baza unei aprobari și a compatibilității dintre artist cu opera sa și valorile pe care le…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.