Silvia Popescu de la „Bravo ai stil” își caută iubit./ VIDEO

0

La prima impresie, Silvia Popescu pare genul de femeie care nu are nevoie de un bărbat care să o facă fericită, ținând cont că de 5 ani își crește singură fiica, însă se pare că lucrurile nu stau tocmai așa. Tânăra își dorește un bărbat lângă ea, cu care să întemeieze o familie în adevăratul sens al cuvântului.

„Îmi doresc să fiu fericită, pentru că nu mai sunt de ceva vreme. Din ce punct de vedere spun asta? Sunt singură și de la un timp, chiar dacă pe plan matern am tot ceea ce îmi doresc sau pe plan profesional încerc să urc pe scara pe care eu cred că trebuie să urc. În dragoste nu prea am avut noroc și recunosc că-mi doresc foarte tare să fiu cu cineva, îmi doresc o familie. Mă refer la un soț, pentru că simt nevoia să ies cu cineva de mână pe stradă, să mă giugiulesc, să fac poze. Astea sunt lucurile pe care mi le doresc și pentru care mă rog în fiecare zi”, ne-a spus Silvia. De ce crede blonda că nu are pe cineva lângă ea? Dă vina pe faptul că nu știe să trimit semnalele potrivite către reprezentanții sexului tare:

Silvia Popescu de la

„Sunt femei care emană o sexualitate poate mai evidentă. Eu nu sunt genul acela. Eu sunt genul care inhib oarecum bărbații. Aș vrea, dragilor, să înțelegeți că doar de fațadă par inabordabilă. Veniți la mami. E posibil…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.