Sharon Stone, pictorial incendiar la 61 de ani | Străine, Vedete

0

Actrița americană Sharon Stone demonstrează încă o dată că femeile pot fi frumoase și sexy indiferent de vârstă, într-un pictorial topless pentru ediția potrugheză a revistei „Vogue“, dedicată sexualităţii, potrivit Adevărul.

Printre fotografiile realizate de fotograful sloven Branislav Simoncik se numără și cele în care Sharon Stone apare într-o piscină cu sânii goi la vedere și în care aceasta a recreat faimoasa scenă din „Basic Instinct“, unde a interpretat rolul care a făcut-o celebră în toată lumea, Catherine Tramell.

„Întotdeauna au existat persoane care au încercat să mă reducă la tăcere dintr-un motiv sau altul. Mi s-a spus că nu sunt suficient de frumoasă, că nu sunt suficient de talentată. Iar acum, pentru că nu sunt suficient de tânără. Aşa că da, mă lupt cu îmbătrânirea pentru că sunt pedepsită că am 60 de ani“, a dezvăluit actriţa.

Sharone Stone a mai pozat nud în 2015 pentru revista Harper’s Bazaar, dar a renunțat la haine și pentru coperta revistei Paris Match, în urmă cu zece ani. Primul shooting de acest gen a fost realizat în 1990, în paginile revistei Playboy. Actrița, care a mărturisit că nu a fost niciodată considerată o femeie cu sex-appel, pare a ști secretul tinereții fără bătrânețe. Multe femei și-ar dori să arate ca ea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.