Sharon Stone, la un pas de moarte. Actriță a făcut dezvăluiri incredibile

0

Stone a suferit un anevrism cerebral, ce a început cu o durere îngrozitoare de cap. Actrița a început să intre și să iasă constant din comă, medicii și-au dat seama că are fracturi la nivelul arterei vertebrale.

Atunci, Sharon pierduse mult sânge, preucm și 18% din masa corporală. Timp de nouă zile a fost în comă, însă a reușit să se recupereze complet.

Acest eveniment a fost unul traumatizant pentru frumoasa actriță, care a vorbit despre teribilele momente prin care a trecut într-un interviu acordat prezentatoarei Oprah Winfrey.

Am sunat-o pe mama de la Urgențe și i-am spus că am hemoragie cerebrală. Mi-a zis: vin spre tine, te iubesc, și a închis”, a povestit Sharon Stone.

La un moment dat eram dusă pe targă, m-am trezit și am întrebat ce mi se întâmplă. Un reizident foarte tânăr mi-a spus că mă duce în operație. Am întrebat ce operație și mi-a răspuns că mă vor opera pe creier, că trebuie să îmi deschidă craniul ca să vadă ce se întâmplă”, și-a amintit ea.

Ca alternativă i s-a oferit angiografia. Astfel, actrița a acceptat să i se introducă o cameră în cap pentru a vedea cât de afectat îi era creierul.

Au descoperit că artera vertebrală se rupsese, că aveam hemoragie la spate, la față și cap, la coloană. Creierul era împins, iar artera afectată stătea să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.