Serena Williams, imagine emoționantă cu ocazia aniversării fiicei sale

0

Alexis Olympia, fiica Serenei Williams, a împlinit 2 ani duminică, iar jucătoarea de tenis a postat pe Instagram o imagine emoționantă, chiar din ziua în care aceasta a devenit mamă.

„Ultimii doi ani au fost cea mai mare realizare a mea”, a scris Serena în descrierea imaginii în care apare de fiica ei nou-nascută. În imagine apare și soțul jucătoarei, Alexis Ohanian, care a postat de altfel o altă imagine din această zi specială.

Acesta a avut și un mesaj special, amintind încă o dată că a luat decizia de a avea concediu de paternitate.„Cum au trecut doi ani deja? La mulți ani @olympiaohanian. Îți mulțumesc că ești cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată. Și îți mulțumesc că m-ai învățat că fiecare tată din Statele Unite merită să petreacă aceste luni alături de copiii lui. Sunt un lider mai bun datorită acestui lucru.”

Serena Williams a vorbit recent cu Forbes despre cât de greu îi este să fie departe de fiica sa în zilele lungi de antrenament. „Prefer să joc ziua pentru că ajung acasă și îmi văd copilul. La început ea era foarte supărată când plecam, acum rolurile s-au inversat. Acum…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.