Serena Williams ar fi dezvăluit, din greșeală, sexul bebelușului lui Meghan Markle

0

Serena Williams și Meghan Markle sunt prietene apropiate, așadar este normal ca ea să știe mai multe detalii despre sarcina Ducesei de Sussex.

Într-un interviu pentru E!News, Serena William a fost întrebată dacă ea consideră că Meghan va fi o mamă bună. Jucătoarea de tenis a oferit cel mai frumos răspuns, „Ea va fi cea mai bună mamă, cu siguranță” dezvăluind și ce sfat i-ar da prietenei sale, „Acceptă greșelile și nu te aștepta ca totul să fie perfect. Noi punem atât de multă presiune asupra noastră.”

Serena Williams a dezvăluit apoi, fără să vrea, care ar fi sexul viitorului copil al Ducelui și Ducesei de Sussex: „Prietena mea este însărcinată. Ea spunea, ‘copilul meu va face asta, și m-am uitat la ea ‘Nu, ea nu o va face. Nu, nu o vei face. Apoi ea mi-a spus ‘Trebuie să vorbesc cu tine despre sfaturi pentru că da, am avut și eu toate acele așteptări.”

Astfel, Serena a spus „ea” când a vorbit despre bebeluș, iar acum toată lumea este convinsă că Meghan și Harry vor avea o fată.

Acest lucru nu a fost confirmat până acum, însă lucrurile sunt cu siguranță neclare, deoarece prietenele lui Meghan au venit la petrecerea organizată în New York cu pungi cu hârtie albastră, indicând că va…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.