Selena Gomez le-a dat fanilor vestea pe care aceștia o așteptau de luni bune

0

Selena Gomez le-a împărtășit fanilor o imagine cu ea, anunțând în acest fel faptul că va lansa o nouă piesă. Imaginea postată de ea pe Instagram este alb-negru, însă descrierea imaginii a fost cea care i-a pus pe gânduri pe fani: „Pahare de culoarea trandafirilor, toate distorsionate.”

Fanii imediat s-au gândit la faptul că ea va lansa o nouă piesă și că descrierea imaginii este chiar un vers din noua piesă. Două ore mai târziu, ea a mai postat un video care lasă de înțeles că urmează să lanseze o piesă, poate chiar mai multe. „Am văzut semnele și le-am ignorat”, a scris ea pe Instagram, alături de hashtag-ul „Spotify.”

Cu toate acestea, Selena Gomez nu a specificat data la care va lansa noua piesă, însă, un lucru este clar, acest lucru se va întâmpla în curând. Ea a confirmat în luna iunie faptul că albumul ei este gata. „Chiar mi-am terminat noul meu album. Mai am câteva lucruri de pus la punct, dar mă simt ușurată. Mi-a luat patru ani să simt că albumul iese așa cum trebuie, dar s-a întâmplat așa pentru că au fost mai multe momente în viața mea personală…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.