Scandalul Epstein: Acuzatoarea prințului Andrew denunță „scuzele ridicole” ale acestuia

0

O femeie din Statele Unite care afirmă că a fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu prinţul Andrew în perioada în care ea se afla sub influenţa magnatului Jeffrey Epstein i-a implorat pe britanici să o susţină şi a denunţat „scuzele ridicole” ale fiului reginei Elisabeta a II-a, care ar putea fi obligat să se prezinte în instanţă dacă va călători în perioada următoare pe teritoriul american, informează AFP.

„Îi implor pe britanici să mă susţină, să mă ajute să duc această luptă, să nu accept (…) povestea unui abuz (sexual) ce vizează familia voastră regală”, a declarat ea într-un interviu difuzat luni seară de postul BBC.

Virginia Roberts, devenită Giuffre după căsătorie, a explicat în acel interviu că i-a fost prezentată în 2001 celui de-al doilea fiu al reginei Elisabeta a II-a, al optulea în ordinea de succesiune la tron, de Jeffrey Epstein şi iubita acestuia din epocă, Ghislaine Maxwell, cu ocazia unei petreceri dintr-un club de noapte, unde prinţul Andrew ar fi invitat-o la dans.

„A fost oribil şi acel bărbat nu înceta să transpire peste mine”, a detaliat tânăra, care avea pe atunci vârsta de 17 ani. Virginia Giuffre afirmă că a fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu el puţin mai târziu în cursul aceleiaşi seri,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.