Scandal între Briggite și Florin Pastramă chiar în luna de miere: „Bă, ce ai băut, mă? Vezi că te trimit acasă!”

0

Nici o lună nu a trecut de când Brigitte și Florin Pastramă și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și deja au apărut discuțiile în contradictoriu. Așadar, chiar în luna de miere, cei doi au devenit protagoniștii unei scene de scandal în urma unor certuri.

Aflați pe Coasta de Azur în luna de miere, Brigitte i-a reproșat soțului ei că bea prea multă șampanie, discuția dintre cei doi amuzând foarte ușor publicul internaut.

”Noi ne aflăm în luna de miere la Saint Tropez şi haideţi să vedeţi ce am găsit aici. Mamă, frumos! Deci, nu suntem la hotel, suntem acasă la Alex. Ce zici, Florin? Poate când îmbătrânim, îmbătrânim şi noi pe aici pe undeva? Să muncim şi noi poate facem şi noi o casă. Auzi? Ia lasă tu paharul ăla, că nu ai ce să stai tu, ca un copil al lui Dumnezeu cu pahar din ăla”, a afirmat Brigitte, conform viva.ro

”Brigitte, îmi place foarte tare. Unde îţi place, la Colentina sau aici? Sincer să fiu, aici. Păi ce ţi-am zis eu, nu mai facem nicio casă la Colentina. Muncim, strângem bani şi poate ne facem şi noi una mai mică. Ca aia de servitori, mie îmi place şi aia în care stau servitorii lui Alex”, este un fragment din dialogul celor doi.

Ese încântat de locație, dar dacă ne-am lua după imagini, s-ar părea că lui Florin îi place…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.