Sandra Bullock explică de ce nu i-ar aranja o întâlnire lui Keanu Reeves

0

Sandra Bullock a discutat recent cu cei de la ET, la puțin timp înainte să țină un discurs emoționant dedicat copiilor ei, Louis (9 ani) și Laila (7 ani), în cadrul MTV Movie & TV Awards, după ce a acceptat premiul pentru Most Frightening Performance cu rolul Malorie din Bird Box.

„Sunt binecuvântată să am copii minunați și sunt o mamă foarte sinceră. Sunt curajoși, în siguranță și fericiți. Vreau să crească să devină ceea ce sunt destinați să devină, și pot avea grijă de acest lucru, doar păstrați niște bariere de protecție pe margine. Este tot ceea ce îmi doresc”, a spus actrița în vârstă de 54 de ani.

Sandra Bullock a admis că cei doi copii ai săi au avut un rol important în acceptarea provocării Bird Box, găsind dificil să joace într-un film concentrat pe importanța de a face orice pentru siguranța familiei. Deși cunoaște industria suficient de bine, Sandra spune că thriller-ul produs de Netflix a fost ceva nou pentru ea: „Este interesant pentru că încerci ceva nou, a mers, și mă bucur pentru asta. Pot să mai stau pe aici câțiva ani. Însă a însemnat foarte mult pentru mine această seară pentru că l-am adus pe fiul meu. Povestea pe care am spus-o (pe scenă) chiar s-a întâmplat….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.