Rona Hartner a luat hotărârea. Ce se va întâmpla cu actrița după ce va termina tratamentul pentru cancer

0

După ce în urmă cu câteva luni a uimit lumea anunțând că suferă de cancer, actrița Rona Hartner a început deja tratamentul. Această veste a survenit fix într-un moment frumos din viața acesteia, chiar atunci când își găsise sufletul pereche. Însă, află acum ce planuri are Rona, pentru momentul în care va încheia chimioterapia.

Rona Hartner, în vârstă de 46 de ani, a suferit o operați în luna februarie, în România, după ce a ajuns la urgență la spital cu dureri puternice. Atunci, medicii i-au extirpat o tumoare cancerigenă de la colon. Mai apoi, actrița a fost din nou operată în Franța, locul în care se află și în acest moment pentru a continua tratamentul cu chimioterapie.

Ce s-a hotărât Rona Hartner să facă după ce va învinge boala

Așa cum ne-a obișnuit, cu veselie și mult optimism, Rona Hartner a anunțat, potrivit Wowbiz, că se va căsători cu iubitul ei francez, Herve, după ce va termina tratamentul pentru cancer.

Păi fac nunta fără să vin în România?! Nu se poate. Ies din tratament şi facem cununia civilă în octombrie. În trei luni depunem dosarul şi facem cununia civilă în octombrie şi o mare petrecere în România, cu toată familia. Iar pentru cununia religioasă trebuie mai multă pregătire, cam şase luni. Cununia religioasă o facem…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.