Rihanna face dezvăluiri despre relația pe care o are cu Hassan Jameel

0

Rihanna a oferit un interviu revistei Vogue și a făcut câteva declarații extrem de interesante despre relația pe care o are cu omul de afaceri Hassan Jameel.

Rihanna și Jameel au început să se întâlnească pentru prima dată în luna iunie 2017. Rihanna nu s-a ferit și a spus cât de fericită se simte alături de el. „Sunt într-o relație exclusivă de ceva timp. Și funcționează foarte bine, așa că sunt fericită.”

Când a fost întrebată dacă își dorește copii, ea a spus că „fără îndoială” vrea acest lucru. De-a lungul timpului, Rihanna a refuzat să discute despre viața ei sentimentală cu presa, astfel că acest interviu este unul în premieră.

În luna august, Rihanna și Hassan Jameel au fost surprinși în timp ce luau cina în Beverly Hills, iar alături de ei era și mama Rihannei. Nu a fost însă prima dată când Jameel i-a cunoscut mama. El a mai luat cina alături de Rihanna și familia ei în Santa Monica.

Cu ocazia altui interviu, atunci când a fost întrebată dacă este îndrăgostită, Rihanna a răspuns: „Da, desigur că sunt.” Ulterior, ea a dat mai multe detalii cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.