Regina Elisabeta a II-a plănuiește să se retragă, iar motivul are legătură cu Prințul Charles

0

Se pare că Regina Elisabeta a II-a se gândește să renunțe la atribuțiile ei, urmând să se retragă peste 18 luni, potrivit U.K. Express.

Majestatea Sa ar vrea să facă acest lucru pentru ca fiul ei, Prințul Charles să ajungă la conducerea Regatului Unit. Retragerea Reginei ar avea loc înainte ca aceasta să împlinească 95 ani, la vârsta la care și Prințul Philip, soțul ei, a renunțat la angajamentele oficiale.

Potrivit însă regulilor de succesiune, Regina Elisabeta a II-a nu se poate retrage fără să abdice, însă poate renunța la îndatoriri, dacă este îngrijorată în privința sănătății sale. Astfel, dacă Majestatea Sa este bolnavă sau se simte prea slăbită pentru a continua să lucreze, regentul ei, în cazul acesta Prințul Charles, va prelua atribuțiile sale. Se pare însă că Regina Elisabeta a II-a dorește să facă această schimbare înainte ca lucrurile să se complice din cauza unor probleme de sănătate.

„Majestatea Sa este conștientă că are o vârstă și vrea să se asigure că atunci când va veni momentul, tranziția Coroanei este făcută impecabil. Înțeleg că Regina s-a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.