Reacția lui Beyonce când o femeie a dat-o la o parte ca să vorbească cu Jay-Z VIDEO | Străine, Vedete

0

Femeia în cauza este Nicole Curran, soția patronului Golden State Warriors, Joe Lacob.

Beyonce pare să fie extrem de deranjată da faptul că femeia se apleacă peste ea pentru a vorbi cu Jay-Z, iar apoi o împinge ușor cu umărul pe Nicole în momentul în care conversația se încheie.

Dar Curran, în vârstă de 50 de ani, susține că doar îi oferea ceva de băut rapperului și atunci când nu a auzit ce a cerut acesta, s-a aplecat peste Beyonce.

Nicole Curran, agresată online în urma apriției imaginilor cu Beyonce

Femeia a dezvăluit pentru Daily Mail că a fost hărțuită în mediul online, la scurt timp după ce imaginile cu ea, Beyonce și Jay-Z au devenit virale.

Am fost hărțuită online și consider că nu este corect. Au fost oaspeții noștri seara trecută. Ca gazdă, i-am oferit ei ceva de băut și apoi i-am oferit și lui, întrucât nu avem servicii de servire la meciuri. A trebuit să mă aplec pentru a auzi ce a spus el. Asta a fost tot. Nu există nicio poveste. Doar hărțuire”, a declarat Nicole Curran.

Aceasta a spus că a primit amenințări cu moartea în urma incidentului și din cauza abuzului a fost nevoită să își închidă conturile de pe rețelele de socializare.

În clip, Beyonce este așezată între Jay-Z și Curran și devine extrem de frustrată când cei doi se apleacă peste ea pentru a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.