Reacția lui Alex Bodi după ce s-a zvonit că Bianca Drăgușanu se iubește cu șeful lui. „Cu prietenul meu, niciodată”

0

Bianca Drăgușanu a avut o relație cu Alex Bodi, însă s-a despărțit de acesta la câteva zile după Crăciun. După seapararea de acesta, au apărut zvonuri conform cărora vedeta ar avea o relație cu un croat pe nume Josip Heit. Acesta este șeful lui Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, la firma  Gold Standard Bank, un holding care deține compania germană Karat Bars International GMBH, specializată în vânzarea de aur. Croatul și Bianca s-au întâlnit în vacanța pe care acesta a petrecut-o în Dubai alături de Alex Bodi.

După apariția zvonuri privind o presupusă idilă între Bianca Drăgușanu și Josip Heit, Alex Bodi a reacționat.

Întrebat pe rețelele de socializare despre această posibilă idilă, Alex Bodi a fost extrem de tranşant.

„Nu s-a cuplat nimeni, e un zvon lansat de cineva care nu are nimic de făcut. Hai să nu jignim şi să vorbim urât, ea poate face ce vrea cu viaţa ei, dar cu prietenul meu, niciodată” și „Josip nu ar face aşa ceva nici dacă încearcă ea! A fost doar o provocare eşuată”, au fost răspunsurile date de Alex Bodi, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: OPINIE/ Blocuri și vile pe ruinele cetății Tomis! Primăria Constanța vrea să transforme cea mai frumoasă zonă de promenadă într-un cartier de nababi

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.