Reacția amuzantă pe care Macaulay Culkin a avut-o când a aflat că Disney va realiza o versiune modernă a renumitului „Home Alone”

0

Probabil cel mai cunoscut film de Crăciun, Home Alone, va avea parte de un remake realizat de Disney, iar Macaulay Culkin, actorul care l-a interpretat pe micul Kevin McAllister în anii ’90, s-a gândit să răspundă veștilor care au circulat în ultimele zile pe rețelele sociale. Culkin a postat o fotografie pe Twitter stând pe canapea cu un laptop în brațe, înconjurat de jocuri video, mâncare, și purtând o bentiță pe cap. „Așa ar arăta, de fapt, un Home Alone îmbunătățit”, a adăugat actorul în descriere. „Hey, Disney, sună-mă!” a continuat acesta.

Potrivit mai multor surse, versiunea modernă a Home Alone ar trebui să apară pe noul canal de streaming al Disney, intitulat Disney+. Inclusiv directorul Disney, Bob Iger, a confirmat informațiile, însă nu a oferit informații suplimentare în legătură cu actorii, data premierei sau alte detalii cu privire la acțiune, adăugând că totul va fi gândit „pentru o nouă generație”.

Citește și:
Brad Pitt pune pe primul loc timpul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.