Priyanka Chopra vorbește despre standardele de frumusețe și presiunile cu care se confruntă femeile la Hollywood

0

Priyanka a fost prezentă la Beautycon Festival din Los Angeles și a discutat cu cei de la ET despre nevoia expansiunii diversității în frumusețe. „Cred că vorbind despre asta este un pas înainte. Frumusețea ca diversitate nu ar trebui să fie o conversație. Ar trebui să fie ceva normal. Deci cred că ar trebui să mergem dincolo de conversații acum și să o vedem reprezentată în marketing și publicitate.

Adică standardele de frumusețe au fost create de noi, iar vorbind despre asta în primă fază și spunând că sunt zile în care poți arăta perfect cu părul perfect și machiaj și ținută, dar și zile în care nu se va întâmpla asta, este în regulă. Mai ales în cazul femeilor. Avem zile în care ne stă bine părul, în care avem pielea perfectă, dar și altele în care nimic nu arată bine. Și este în regulă să-ți asumi asta. Cred că atât timp cât facem asta, putem trăi într-o lume echilibrată”, a explicat Priyanka.

„Am fost destul de expusă acestui lucru, ceea ce cred că instalează oarecum încrederea în mine că indiferent de cum arăți, acolo există frumusețe și este pierderea celorlalți dacă nu pot…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.