Prințul Philip l-ar fi sfătuit pe Prințul Harry să nu se căsătorească cu Meghan Markle

0

Potrivit Page Six și Sunday Times, Prințul William nu este singurul membru al familiei regale care nu a fost entuziasmat de logodna și căsătoria Prințului Harry cu Meghan Markle. Se pare că și Prințul Philip, bunicul lui Harry, i-ar fi dat un sfat important.

„Ieși cu actrițe, însă nu te căsători cu ele”, ar fi spus Philip atunci când relația lui Harry cu Meghan a început să devină mai serioasă.

Harry a intrat în conflict și cu fratele său, Prințul William, deoarece acesta era „îngrijorat de cât de repede se mișcă lucrurile în relația cu fosta actriță Meghan Markle”, potrivit expertului regal Katie Nicholl.

„William voia să se asigure că Harry ia decizia corectă. Și cred că a fost bine intenționat, însă sfaturile fratelui său l-au afectat pe Harry care a simțit că William nu îl sprijină suficient. Așadar, cu singuranță au existat tensiuni între frați”, a declarat Nicholl recent pentru Fox News.

Această schimbare în relația dintre William și Harry a fost evidentă, Ducele și Ducesa de Sussex alegând să plece din Kensington Palace în Frogmore Cottage înainte de nașterea primului lor copil, Archie.

Chiar și așa, William și-a dat seama că Meghan a avut un impact pozitiv asupra fratelui său….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.