Prințul George și Prințesa Charlotte, apariție adorabilă la Royal Regatta

0

Prințul George și Prințesa Charlotte și-au însoțit părinții la cursa The King’s Cup joi, 8 august. Ducele și Ducesa de Cambridge s-au întrecut cu mai multe vedete în scop caritabil, luptând pentru anumite organizații.

Prințul William a participat la cursă pentru Child Bereavement U.K., în timp ce Kate a reprezentat Fundația Regală. La regată a participat și Bear Grylls, care a și câștigat primul loc pentru organizația Tusk, care sprijină protejării vieții sălbatice. William a terminat cursa pe locul trei, iar Kate pe locul șapte.

Dincolo de cursa intensă, atenția a fost îndreptată către Prințul George, care a purtat o un tricou în dungi și o șapcă de marinar, și Prințesa Charlotte, care a purtat o rochie Ralph Lauren. Cei doi au stat alături de bunicii lor, Carole și Michael Middleton, în timp ce Kate și William concurau.

Prințul William și Kate Middleton s-au întrecut și cu alte ocazii, aceste evenimente caritabile aflându-se mereu pe agenda lor. În 2018, în turneu în Suedia, au jucat hockey, iar în 2017 au concurat cu Prințul Harry la Maratonul Londrei.

Citește și:
Kate Middleton a dezvăluit ce…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.