Prințul Filip, avertizat de polițiști. Ce reguli de circulație a încălcat

0

Deși soțul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 97 de ani, s-a retras din viața publică în august 2017, acesta s-a aflat în atenția presei din toată lumea, din cauza unor evenimente mai puțin fericite.

În urmă cu câteva zile, Prințul Filip a fost implicat într-un accident. Acesta s-a răsturnat cu mașina în urma impactului cu un alt autoturism în care se aflau două femei și un bebeluș. Soferița a avut câteva tăieturi, iar pasagera din dreapta a suferit o fractură a încheieturii de la mâna stângă. Din fericire, copilul a scăpat nevătămat, asemeni Ducelui de Edinburgh, conform Libertatea.ro.

De curând, soțul Reginei a fost surprins conducând o nouă mașină pe domeniul de la Sandringham, Norfolk. Acesta nu purta centură de siguranță, lucru care i-a înfuriat pe britanici și a stârnit o reacție și din partea autorităților:

„Suntem conștienți de situație. Poliția i-a oferit un sfat șoferului, acesta fiind un răspuns standard în asemenea situații”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Norfolk.

Prințul Filip s-a născut în 10 iunie 1921, în insula grecească Corfu, și este cel de-al cincilea copil al Prințului Andrei al Greciei și Danemarcei și al soției acestuia, Prințesa Alice de Battenberg. Deși la naștere a primit titulul de prinț al Greciei și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.