Prințesa Charlotte a fost însoțită de Prințul George, Kate Middleton și Prințul William în prima zi de școală

0

Pe 5 septembrie, Prințesa Charlotte a început în mod oficial școala, ea urmând anul acesta cursurile școlii private pe care o frecventează și fratele său, Prințul George.

Cei doi au fost aduși la școala Thomas’s Battersea de către Kate Middleton și Prințul William, iar imaginile surprinse cu aceștia arată că formează o familie perfectă.

Ducele și Ducesa de Cambridge au fost fotografiați în timp ce ajungeau la școală, pe contul Palatul Kensington fiind publicat și un video în care familia regală a ajuns la școală. „Prințesa Charlotte ajunge pentru prima ei zi de școală la Thomas’s Battersea, alăturându-se fratelui ei mai mare, Prințul George”, au scris reprezentanții familiei regale.

Pentru această zi atât Charlotte, cât și George au purtat uniformele școlii, în timp ce Kate Middleton a ales o rochie roz Michael Kors, având și nou look, foarte apreciat.

Potrivit unor surse citate de People, Prințesa Charlotte era nerăbdătoare să înceapă școala. „Ea abia așteaptă să fie cu George la școală. Este foarte entuziasmată.” În plus, se pare că ea nu va avea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.