Primul caz de coronavirus la Hollywood: Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, depistați cu coronavirus

0

Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au fost diagnosticați cu noul coronavirus, a declarat actorul. Acesta a scris pe contul personal de Instagram că se află în Australia împreună cu soția sa. „Ne simțeam puțin obosiți, ca la o răceală, și aveam niște dureri în corp”, a scris acesta, adăugând și că Rita Wilson avea frisoane.

„Ca să facem lucrurile cum trebuie, așa cum e nevoie în lume acum, am fost testați pentru coronavirus și am fost depistați pozitiv.”

Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, se află în Australia, unde Hanks lucra la filmul despre viața lui Elvis Presley regizat de Baz Luhrmann. În film, Hanks joacă rolul managerului lui Elvis, celebrul colonel Tom Parker. Warner Bros, compania care produce filmul, a anunțat că munca la film a fost suspendată, așa cum a raportat Hollywood Reporter.

Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, vor fi, conform declarațiilor actorului, „testați, ținuți sub observație și izolați pentru atâta vreme cât e necesar din punctul de vedere al sănătății și siguranței publice.” Actrița Rita Wilson, în vârstă de 63 de ani (aceeași vârstă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.