Primele dezvăluiri ale Andreei Antonescu referitoare la noua ei relație

0

Andreea Antonescu a recunoscut în urmă cu mai mult de două luni, că s-a despărțit de tatăl fiicei ei, iar acum formează un cuplu cu un alt bărbat. În plus, vedeta a mărturisit cum a ajuns să îl cunoască pe Ștefan Manolache.

Într-un interviu acordat pentru VIVA!, Andreea Antonescu a recunoscut că formează un cuplu cu Ștefan Manolache și a mărturisit că totul a început în urmă cu trei săptămâni, la un eveniment monden, ce a fost organizat de revista ELLE.

„Ne-am cunoscut acum două-trei săptămâni, la petrecerea revistei Elle. Eu eram împreună cu Andreea, el venise împreună cu un reporter de la Acces Direct să ne ia interviu. Şi s-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoşteam de dinainte, aşa cum deja se speculează…

Apoi, el a făcut paşi spre mine, am început să ieşim. Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relaţie în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan. Vom vedea ce se întâmplă în viitor.

Atunci când am fost fotografiaţi de paparazzi plecasem de la o filmare şi el a venit să mă ia cu maşină lui, întrucât a mea avea ceva probleme. Pentru mine rămâne valabil ce am spus şi până acum, fetiţă mea şi muzică îmi ocupă foarte mult timp, aşadar vom vedea ce va…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.