Prima imagine cu Jessica Biel de când au apărut zvonurile privind infidelitatea soțului ei, Justin Timberlake

0

Jessica Biel a revenit pe rețelele de socializare cu un video postat pe contul ei de Instagram. În clip actrița apare acompaniată de mai multe persoane alături de care pozează pentru un fotograf.

În plus, actrița este îmbrăcată sport, are un machiaj natural, iar părul este strâns neglijent într-un ponytail. „Atunci când echipa este ON pentru camera @gaiam”, este textul care acompaniază clipul, Biel precizând însă că nu este vorba de un video nou, hastag-ul #TBT fiind asociat postării.

Până și soțul ei, Justin Timberlake, a comentat la clipul postat pe Instagram, scriind doar „Squad!” (Echipă – n.red.), alături de un emoji în formă de inimă.

Clipul reprezintă prima postare făcută de Jessica Biel pe rețelele de socializare de când a început scandalul care îl are ca protagonist pe soțul ei. La sfârșitul lunii noiembrie, atunci când Justin Timberlake a fost fotografiat fără verighetă și ținându-se de mână cu o tânără actriță. Justin Timberlake a fost fotografiat stând la balconul unui bar din New Orleans, alături de colega sa de platou din filmul Palmer, Alisha…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.