Prima declarație a lui Săndel Bălan după ce fiica lui, Andreea Bălan, s-a căsătorit!

0

În decursul zilei de ieri, Andreea Bălan și George Burcea au ajuns în fața altarului, unindu-și astfel destinele în fața Domnului.

Tatăl Andreei Bălan a făcut cu această ocazie o declarație surprinzătoare.

Andreea Bălan și George Burcea au avut ieri o zi plină de emoții după ce au sărbătorit un dublu event: botezul fiicei celei mici Clara Maria și cununia lor religioasă.

Au luat parte foarte mulți invitați la eveniment, însă unul dintre aceștia a uimit total, fiind astfel vorba despre tatăl Andreei, mulți crezând că nu va lua parte la ziua cea mare a fiicei sale.

Asta deoarece, la starea civilă, Săndel Bălan nu a fost de față. Având în vedere evenimentul de ieri, Săndel nu a putut lipsi sub nicio formă, fiind foarte emoționat în timpul ceremoniei religioase.

„Mă bucur enorm pentru fata mea, e ziua nunţii ei, un eveniment unic în viaţă, nu puteam lipsi. M-am pregătit cum m-am priceput. Mi-am lucrat, pe comandă, un costum gri şi i-am dăruit un buchet de trandafiri albi. Noi ne înţelegem bine, vin o dată la două săptămâni de la Ploieşti, ca să o văd pe ea şi pe nepoatele mele” a mărturisit Săndel Bălan, conform Click!.

În urmă cu ceva vreme, Andreea Bălan și-a acuzat tatăl că din când în când se folosea de bătaie ca să o facă să asculte,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.