Povestea de dragoste dintre Tracy Polland și Michael J. Fox. Actorul suferă de boala Parkinson | Străine, Vedete

0

Tracy Polland și Michael J. Fox s-au cunoscut pe platoul de filmare

Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al serialului de comedie Family Ties, însă la început au fost doar colegi. Nici măcar prieteni. După filmări, Tracy fugea acasă la iubitul ei, Kevin Bacon, un actor la fel de cunoscut. Erau împreună de cinci ani, avea un apartament împreună și toată lumea se aștepta la o nuntă.

În acea perioadă, Michael J. Fox era deja un mare star la Hollywood, după apariția în seria de succes ”Înapoi în viitor” și avea o relație cu Nancy McKeon, actriță de soap-opera.

La scurt timp, Kevin Bacon și-a cunoscut actuala soție, pe Kyra Sedgwick, așa că Tracy Polland a rămas singură. Michael J. Fox se despărțise și el de iubită, așa că vestea l-a bucurat, după cum a recunoscut mai târziu. În 1987, după șapte luni de relație, Michael i-a cerut mâna lui Tracy.

Pe 16 iulie 1988 s-au căsătorit, vânați de ziarele de scandal care au trimis chiar și elicoptere ca să surprindă imagini cu ei.

În 1989 s-a născut fiul lor, Sam. Michael J. Fox avea un program foarte încărcat din cauza filmărilor, însă familia îl însoțea peste tot. La numai trei luni, micul Sam a zburat cu avionul în Canada, acolo unde tatăl lui avea filmări.

Michael J. Fox a fost diagnosticat cu Parkinson la 29 de ani

Când totul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.