Personaje feminine de la care toți avem ceva de învățat!

0

Iată care sunt alegerile noastre în materie de personaje feminine de la care avem ce învăța!

Erin Brockovich

Erin Brockovich a fost unul dintre primele personaje feminine care m-au impresionat, oferind o adevărată lecție de succes. Filmul spune povestea reală a unei femei care se angajează la o firmă de avocatură și reușește să stârnească și să câștige un proces împotriva unei companii mari din California, care polua. Oscarul pentru Cea mai Bună Actriță câștigat de Julia Roberts este dovada nu doar a talentului său, ci și a curajului și ambiției lui Erin Brockovich.

Karen (Out of Africa)

O altă poveste adevărată transformată într-un film este cea a danezei Karen von Blixen, care reușește să treacă peste convențiile și tradiționalismul Kenyei din secolul 20. Fiind nevoită să se mărite cu Baronul von Blixen și să se mute în Africa, tânăra se îndrăgostește de acest continent și își asumă responsabilitatea pentru plantațiile de cafea deținute de cei doi, încearcă să educe copiii tribului Kikuyu și să obțină o bucată de pământ pentru aceștia de la soțul ei. În plus, Karen trăiește și o frumoasă poveste de dragoste. Meryl Streep reușește să aducă și mai multă forță personajului, oferind o interpretare excepțională.

Josey (North Country)

Josey Aimes, interpretată de talentata Charlize Theron, trebuie să își întrețînă cei doi copii, după ce se separă de soțul alcoolic, iar cel mai bine plătite joburi sunt la mină de cărbune. Acolo, femeia se lovește de abuzuri din partea colegilor, hărțuire sexuală și nenumărate umilințe. Josey nu se dă bătută și intentează un proces de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.