Pepe face dezvăluiri despre familia sa. Ce spune despre soția sa și copiii lor

0

 

Cântărețul formează o familie fericită alături de soția sa, Raluca, și de cele două fetițe ale lor, Maria și Rosa. Artistul a dezvăluit, pentru perfecte.ro, care este relația sa cu partenera de viață, împreună cu care este de peste șapte ani.

„Cu Raluca am o relație frumoasă, bazată pe dragoste și respect. Suntem împreună de 7 ani și jumătate și avem o familie minunată. Sunt împlinit!”, a declarat Pepe.

Pepe este nu doar un soț împlinit, ci și un tătic mândru de cele două fiice ale sale.

„Consider că atât Rosa cât și Maria sunt copii extrem de bine educați și echilibrați. Am făcut tot posibilul să fie crescute cu dragoste, să nu le răpesc din copilărie. Amândouă fac activități care țin de muzică, teatru, dans. Ne-am ocupat îndeaproape de educația lor, tocmai de aceea ne-am făcut și grădinița noastră, am făcut-o pentru fete și ne-am ocupat foarte atent de acest lucru…
…Fetele, de regulă, trag mai mult la tați. Noi le-am responsabilizat. Raluca stă mai mult timp cu ele pentru că eu sunt mai mult plecat. Ea este și puțin mai severă, mai atentă, eu nu pot să ridic tonul la copii, nu-i pot pedepsi. Recunosc că eu le răsfăț cel mai tare. Când e vorba de culcare, vor să doarmă cu tati, eu le adorm de cele mai multe ori când sunt acasă.

E…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.