Paris Jackson urmează un tratament pentru a-și îmbunătăți sănătatea emoțională

0

Paris Jackson, în vârstă de 20 de ani, s-a internat într-o instituție specializată pentru a-și îmbunătăți sănătatea emoțională, potrivit People. „După un an plin de angajamente care au purtat-o în toată lumea, Paris a decis că are nevoie de o pauză pentru a-și recâștiga energia, prioritizând sănătatea emoțională și fizică”, le-a spus publicației o sursă apropiată lui Paris.

Paris, fiica lui Michael Jackson, a fost foarte deschisă de-a lungul timpului în legătură cu depresia și anxietatea de care a suferit în trecut. A fost internată în 2013 după o încercare de sinucidere, la vârsta de 15 ani, iar în 2017, le-a spus celor de la Rolling Stone că a încercat să se sinucidă de mai multe ori. „Era doar ură de sine, încredere de sine foarte scăzută, mă gândeam că nu pot să fac nimic bine, că nu merit să mai trăiesc.” În final, Paris a apelat la ajutorul terapeuților.

În același interviu, Paris a afirmat că, în adolescență, a fost abuzată sexual de un străin, mult mai mare decât ea, experiența reprezentând un alt motiv al depresiei sale. „Nu vreau să ofer prea multe detalii. Dar nu a fost deloc o experiență plăcută, a fost foarte greu pentru mine, iar, la acea vreme, nu am spus…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.