(P) Tommy Hilfiger lansează colecțiile TOMMY JEANS Primăvară 2019 și TOMMY SPORT pentru femei și bărbați

0

TOMMY JEANS

Campania globală TOMMY JEANS pentru Primăvară 2019 în colaborare cu o comunitate de tinere talente, printre care cântăreața și compozitoarea Lolo Zouaï, cântăreața și compozitoarea Kilo Kish, rapper-ul Saba, și modelele Sofia Mechetner și Hunter Chung. Campania, care va debuta în februarie 2019, îmbrățișează moștenirea muzicală a brandului și sărbătorește pasiunea și determinarea tinerei generații de talente muzicale.

Campania a fost fotografiată de Clara Balzary pe străzile New York-ului și conduce comunitatea globală digitală TOMMY JEANS într-o călătorie menită să celebreze muzica și stilul cu un spirit irevențios. Mood-ul este modern și fresh, cu grupul eclectic al celor cinci care poartă look-uri inspirate de stradă în orașul în care s-a născut marca TOMMY HILFIGER, iar muzicienii îți construiesc viitorul. Prima campanie destinată mediului mobile include interviuri exclusive ale comunității de ambasadori de brand care vorbesc despre modul în care și-au croit propriul drum în industria muzicală, conduși de dorința puternică de a-și transforma visele în realitate.

Colecția TOMMY JEANS Primăvară 2019 pentru femei și bărbați celebrează tradiția bogată pentru denim a brandului, revigorând stilurile clasice americane cu o notă ireverențioasă. Siluetele preferate, precum modern tapered și mom jean sunt reimaginate în variantă din bumbac reciclat cu eco-spălări care folosesc mai puțină apă, mai puține substanțe chimice, mai puțină energie și finisaje second life. Stilurile sunt modernizate cu logo-ul iconic TOMMY HILFIGER amplasat în locuri neașteptate și celebrează elementele sustenabile ale colecției cu patch-ul verde TOMMY JEANS. Cămășile și tricourile stil Oxford supradimensionate prezintă dungi, precum și culori pop ca lavandă și albastru deschis…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.