(P) Stay Fit Gym deschide al 6-lea centru de fitness, în București

0

La doar câteva luni de la deschiderea celui de-al 5-lea centru, Stay Fit Gym Cocor, în zona centrală a Bucureștiului, pasionații de fitness și aerobic se pot bucura de facilitățile încă unui centru de fitness dotat la cele mai înalte standarde, Stay Fit Gym Liberty. În plus, pentru că abonamentele sunt de tip network, actualii membri pot merge oricând să se antreneze în Stay Fit Gym Liberty. De asemenea, actualii membri Happy Gym, se vor bucura de extra beneficii: standarde ridicate în centrul lor preferat de antrenament, abonamentele de tip network și aplicația de mobil, Stay Fit Gym.

Noul centru care va face parte din rețeaua Stay Fit Gym va avea 1500 metri pătrați și va cuprinde o sală de forță dotată cu cele mai noi echipamente, un studio de aerobic modern, o sală de cycling, dar și vestiare individuale și saună.

Surprize la deschiderea noului centru, #StayFitLiberty

Pentru reamenajarea lui, noul centru va fi închis în perioada 8 – 11 august, urmând ca luni, 12 august, să aibă loc deschiderea oficială. În ziua deschiderii, toți pasionații de mișcare sunt așteptați cu surprize din partea personalului Stay Fit Gym.

Prin această achiziție, Stay Fit Gym ajunge la al 2-lea centru deschis anul acesta și al treilea în mai puțin de un an.

„Ne bucurăm că am realizat această tranzacție, iar de acum Stay Fit Gym numără 6 centre de fitness, în tot Bucureștiul. Am început accelerat expansiunea grupului spre sfârșitul lui 2018, când am deschis Stay Fit Gym Vitan, urmând ca, la începutul lui 2019 să deschidem Stay Fit Gym Cocor, în zona ultra centrală a orașului. Acum am preluat acest centru, într-o zonă pe care nu o acopeream, mai exact sectorul 5. Vom continua dezvoltarea brand-ului, pentru că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.