(P) Secretul de pe noptieră? Serumul de la Estée Lauder care revoluționează repararea nocturnă

0

Zi de zi, tenul nostru este expus unei sumedenii de factori nocivi: de la razele soarelui, la poluare până la diverse substanțe chimice din cremele pe care le folosim. Dacă mai adăugăm și un stil de viață haotic, o alimentație nepotrivită, lipsită în nutrienți și vitamine și prea puține ore de somn, atunci pielea noastră va avea de suferit în mod vădit.

Somnul este esențial pentru organismul nostru, îl ajută să se refacă după activitatea din ziua anterioară, să reseteze funcțiile de bază, să își îmbunătățească activitatea cardiacă, imunitatea și repararea celulară. Noaptea, capacitatea naturală de refacere a tenului este intesificată, studiile arătând  că celulele se repară de opt ori mai repede decât în timpul zilei. Așadar, îngrijirea nocturnă a tenului este esențială.

Cercetătorii de la Estée Lauder sunt primii care au înțeles că noaptea este perioada perfectă pentru ca pielea să se refacă după toate provocările la care a fost supusă în timpul zilei. Așa că au creat arma ideală pentru a ajuta pielea să se refacă și să arate fără cusur dimineața.

Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex este serumul numărul 1 conceput special pentru a fi folosit în timpul nopții, care luptă împotriva semnelor îmbătrânirii. Cu ajutorul său, ridurile și liniile fine vor fi reduse, tenul va fi mai hidratat, mai catifelat, mai luminos, întregul său aspect fiind vizibil îmbunătățit.

Estée Lauder a revoluționat repararea nocturnă, cu o descoperire referitoare la celulele pielii. Este vorba despre „catabolism„, un proces esențial de reparare celulară pe timpul nopții. Activitatea de catabolizare ajută celulele pielii să elimine resturile interne ce pot provoca leziuni celulare. Astfel, serumul optimizează performanța celulară și contribuie la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.