(P) Monodoze de cafea vs capsule de cafea. Prin ce se deosebesc cele două tipuri?

0

Știai că milioane de oameni din întreaga lume își încep ziua savurându-și cafeaua? Ba chiar mai mult decât atât, în fiecare zi, pe întreg globul, se consumă peste două miliarde de căni care conțin această licoare magică. Statisticile nu ar trebui, însă, să ne surprindă, având în vedere beneficiile pe care le oferă consumul moderat de cafea, printre care se numără: facilitarea digestiei, favorizarea procesului de slăbire, stimularea circulației sanguine la nivelul creierului și multe altele. 

Totuși, pentru a beneficia de aceste proprietăți e important să alegi cele mai bune sortimente de cafea, dar și cele mai performante aparate pentru prepararea ei. Atunci când ești consumator fidel al acestei licori, ar trebui să fii preocupat de un aspect important: ce alegi – monodoze de cafea sau capsule de cafea? Noi îți spunem prin ce se deosebesc cele două tipuri, pentru a te decide mai ușor!

Prin ce se aseamănă cele două tipuri de produse?

Monodozele de cafea, cât și capsulele conțin, de regulă, cafea măcinată, în proporție de 100%. De asemenea, ambele sunt doze unice, adică au în compoziția lor cantitatea necesară pentru a pregăti o singură cafea. Astfel, poți avea siguranță că atât monodozele cât și capsulele conțin gramajul optim de cafea, indiferent de sortimentul pe care îl preferi. Totuși, există și cazuri în care capsulele sunt considerate ca fiind o alegere mai bună decât monodozele. Află în continuare care sunt deosebirile dintre cele două variante!

Monodozele de cafea 

Monodozele de cafea sunt cunoscute în limbajul uzual drept poduri, paduri sau pastile de cafea. În același timp, există și persoane care le numesc ”cialde”, după…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.