(P) 5 motive pentru care o să adori gelul autobronzant Nu Skin Sunright Insta Glow

0

Bronzul este o parte importantă a oricărei veri, însă nu trebuie să îți petreci ore bune la soare sau la solar doar pentru a-l obține! O alternativă extraordinară, care îți va asigura un look perfect, este folosirea produselor autobronzante.

Noi am încercat gelul autobronzant colorat pentru față și corp Nu Skin Sunright Insta Glow și îți spunem de ce îl vei adora și tu după ce îl vei folosi.

Un aspect bronzat în numai 15 minute de la aplicare

În mod normal, pentru a obține o piele intens bronzată este nevoie de câteva ore sau zile bune, iar expunerea excesivă la soare poate duce la apariția prematură a semnelor îmbătrânirii pielii. Sunright Insta Glow te ajută să te bucuri de un aspect bronzat, natural, deosebit, oferind beneficii de hidratare, fără această expunere excesivă la soare. În plus, utilizarea unei creme de zi cu un filtru UV îți va proteja pielea împotriva expunerii zilnice la razele UV. Nu Skin Sunright Insta Glow oferă un efect substanțial de bronzare care nu poate fi spălat ușor la câteva ore după aplicare.

Sunright Insta Glow este formulat pentru față și corp

Nu mai trebuie să pierzi timpul căutând două produse diferite, dar cu nuanțe similare, pe care să le folosești așa cum ești probabil obișnuită – unul pentru față și celălalt pentru restul corpului. Singurele zone pe care ar trebui să le eviți sunt sprâncenele, zona delicată a ochilor, linia părului și buzele.

Mereu în tendințele de beauty

Sunright Insta Glow este răspunsul la două dintre cele mai recente tendințe în frumusețe. Prima tendință: aspectul conturat cu un autobronzant prin modelarea aspectului feței și altor părți ale corpului. A doua tendință: aspectul firesc prin obținerea unei străluciri naturale fără ajutorul machiajului.

Creat special pentru a nu avea miros

Unul din…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.