Orlando Bloom vorbește despre cum reușește să mențină o relație la distanță cu Katy Perry

0

Pentru Orlando Bloom și Katy Perry, distanța nu reprezintă un obstacol, ci le întărește și mai mult legătura. Deși Orlando își petrece majoritatea timpului în Republica Cehă filmând pentru serialul Carnival Row, produs de Amazon Prime Video, iar Katy călătorește în întreaga lume pentru diverse proiecte, relația lor pare să fie din ce în ce mai apropiată.

„Face parte din job, nu-i așa? Trebuie să construiți bazele împreună, să creați sentimentul de încredere și siguranță pentru a putea petrece timp despărțiți și să faceți ceea ce aveți nevoie și să vă simțiți conectați cu acea persoană, pentru a putea începe o călătorie împreună”, a declarat actorul în vârstă de 42 de ani pentru People.

Întrebat dacă el și Katy, în vârstă de 34 de ani, au început pregătirile pentru nuntă, Bloom a răspuns: „Doar în sensul că lucrăm la construirea unei baze foarte puternice pentru relația noastră.” În timpul unui interviu la The Kyle & Jackie O Show la începutul acestei luni, Katy Perry a făcut o declarație asemănătoare, precizând că nu se grăbesc cu organizarea nunții: „Cred că ne descurcăm…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.