Oana Zăvoranu, declarații neașteptate din trecutul ei: „Am făcut prostia să renunţ pentru o prostie, că era gelos ex-ul”

0

Oana Zăvoranu, figura care a făcut senzație în telenovelele în care a jucat, este gata să reapară pe micile ecrane, în serialul Sacrificiul, o producție a Antenei 1. Cu toate acestea, vedeta a oferit unele declarații uimitoare despre motivele care au făcut-o să renunțe la cariera ei.

Așadar, în timpul unui interviu pentru Perfecte.ro, Oana Zăvoranu a recunoscut că a renunțat la aparițiile televizate din cauza geloziei fostului ei soț, adică Pepe.

”Dacă stau să mă gândesc, cred că într-o parte a minţii mele, undeva, mă dădusem bătută! Ziceam, am făcut prostia să renunţ pentru o prostie, că era gelos ex-ul (n.r.: Pepe, fostul soţ al Oanei) şi asta a fost, poate trebuie să plătesc pentru că nu am avut minte atunci!”, a afirmat oana Zăvoranu pentru perfecte.ro

”Da, da, nu se mai putea să ne mai pupăm cu Papi… o mizerie! Asta e, mintea de atunci, sacrificii în van! Astea sunt sacrificii care nu merită!”, a menționat vedeta.

În plus, vedeta a mărturisit că regretă că a avut mai multe perechi de silicoane și că nu și-ar mai face vreodată vreo operație estetică:

”Nu, nu mai vreau! Tot ce fac acum e noninvaziv. Am riscat prea mult. A fost o inconştientă din partea mea să am 10 perechi de silicoane! Am zis nu, e OK, natural e cel mai bine! Mă duc la solar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.