Oana Radu a slăbit peste 60 de kilograme, iar acum șochează din nou

0

Oana povestește despre regimul său alimentar în cadrul show-ului culinar, oferind cu această ocazie și o rețetă delicioasă de cookies pe care ea le recomandă pentru gustarea dintre mese.

‘Vreau să fac un anunț, am intrat la dietă. Am început o dietă vegană. Dacă vrei să slăbești nu ai nevoie de multe gustări, ai nevoie de trei mese și o singură gustare, iar acest cookie e numai bun pentru această gustare. Eu sunt o persoană ambițioasă și mă mai și abțin, sunt conștientă că nu trebuie să te ridici sătul de masă.(…) De Crăciun voi mânca vegan. Pentru mine, Crăciunul înseamnă să fiu alături de cei dragi, să fim în familie, să mă simt bine și să fiu sănătoasă, declară Oana Radu în cadrul emisiunii Star Chef de la Antena Stars. Nicolai Tand și Oana Radu îi au ca invitați, duminica aceasta, pe Maria Cârneci, care formează o echipă cu Nadia Tuluman, și pe Aneta Stan cu Florin Grigore.

Oana Radu a negat întotdeuna că și-a micșorat stomacul, însă nu toată lumea a crezut-o. Acum vedet le-a împărtășit fanilor virtuali, care sunt cele trei reguli stricte pe care le-a urmat, pentru a ajunge la greutatea dorită.

Citește și

FOTO/ La primărie, pe pavele, la școală, prin noroi. Cum explică primarul: „Acolo e șantier, doar nu era să construiesc școala în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.