O parte din câștigurile filmului „Bohemian Rhapsdy” merg la Mary Austin

0

Datorită acestui succes filminant al peliculei, Austin va primi impresionanta sumă de 40 milioane lire sterline, potrivit Daily Mail.

Freedie Mercury a cunoscut-o pe Mary pe când aceasta avea doar 19 ani și era studentă. Logodna celor doi s-a sfârşit atunci când Mercury i-a spus că este homosexual, însă ei au rămas buni prieteni până la moartea artistului.

La moartea sa în 1991, Mercury i-a lăsat lui Austin jumătate din viitoarele câștiguri. Restul averii a fost împărțită între părinții și sora artistului.

După decesul părinților solistului trupei Queen, acțiunile deținute de Mary au crescut cu 75%.

Mai mult, artistul i-a lăsat vila sa din Londra, estimată la 20 milioane de lire sterline, precum și o mare parte din avere, care atunci însuma nouă milioane de lire sterline. Această avere include o colecție de artă și mobilă ce i-a aparținut regelui Ludovic al XV-lea.

Austin, în vârstă de 67 de ani, nu ţine legătura cu membrii formaţiei şi nu a fost implicată în producţia filmului Bohemian Rhapsody, în care a fost interpretată de actriţa Lucy Boynton.

Cu toate acestea, viitoarele câștiguri ale trupei Queen sunt împărțite între cei trei membri ai formației și Mary Austin, care primește în jur de 19% din profituri.

Sursă foto: Northfoto

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.