O nouă controversă în jurul lui Kim Kardashian și a fiicei sale, North West

0

Kim Kardashian le-a împărtășit fanilor mai multe imagini din vacanța pe care a petrecut-o în Bahamas și a decis să le arate și o imagine cu fiica sa, North West, într-un moment extrem de tandru între mamă și fiică. În timp ce unii dintre fani s-au bucurat să vadă această imagine, alții au fost extrem de critici.

„Promit că vom fi prietene pentru totdeauna!”, a fost descrierea imaginii, în care North poartă un costum de baie întreg auriu și o pereche de pantaloni scurți neon, dar, ceea ce pare să îi surprindă pe fani sunt cercerii foarte mari pe care North West îi avea. Fanii nu au ezitat să o întrebe pe Kim de ce a lăsat-o să îi poarte, dar și că această alegere nu este potrivită pentru vârsta ei. „Kim, îmbracă-ți copilul conform vârstei sale. Nu este deloc în regulă”, a spus unul dintre fani. „Las-o să fie un copil! Nu o face ceea ce nu este!”, a spus un alt fan.

În timp ce unii dintre fani credeau că nu sunt potriviți pentru vârsta ei, alții considerau că acei cercei îi pot afecta lobul urechii. „Niciodată nu am spus nimic despre alți copii, dar pe North nu o deranjează să poarte cercei atât…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.