O celebră jucătoare de tenis a fost diagnosticată cu cancer la glandele salivare | Străine, Vedete

0

Tenismena în vârstă de 26 de ani (locul 117 WTA) a povestit pe Twitter că problemele sale de sănătate au ieșit la iveală în urma unui control la medicul stomatolog, fiind îngrijorată de o umflătură apărută în cavitatea bucală.

Biopsia a arătat că sufăr de o formă rară de cancer, mai exact cancer la glandele salivare. Din fericire, această fomră de cancer are o prognoză favorabilă, iar medicul are încredere că operația va fi suficientă pentru tratament. Chiar și-a dat acordul să mai joc câteva turnee în ultimele săptămâni, care să mă ajute să mă distrag puțin de la această situație”, a scris Nicole pe rețeaua de socializare.

Gibbs va suferi o intervenție chirurgicală pe data de 17 mai și speră că va putea reveni pentru calificările următorului turneu de Grand Slam, cel de la Wimbledon, ce se va desfășura între 1-14 iulie.

Potrivit jucătoarei de tenis, perioada de recuperare estimată este de 4-6 săptămâni.

Nicole Gibbs este jucătoare profesionistă de tenis din 2013, iar cea mai înaltă clasare atinsă a fost poziţia 68 WTA, în iulie 2016. Jucătoarea născută la Cincinnati are în palmares şapte titluri ITF în palmares, însă niciunul în circuitul WTA.

Sursă foto: Northfoto

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.