Noua piesă lansată de Selena Gomez vorbește despre relațiile pe care le-a avut, inclusiv cu Justin Bieber

0

Cel mai recent single al Selenei Gomez i-a făcut pe fani să se întrebe dacă piesa îi este dedicată sau nu lui Justin Bieber.

Spunem asta pentru că înainte de lansarea piesei, Selena Gomez a scris pe Vevo faptul că piesa are la bază mai multe experiențe pe care le-a avut: „Această piesă este inspirată de lucrurile care s-au întâmplat în viața mea după ce am lansat albumul Revival. Cred că e important să oferi publicului muzică bună, care să îl facă să rezoneze cu afirmația conform căreia cunoașterea de sine nu poate fi dobândită decât prin cicatricile pe care ți le lasă viața”, declară Selena.

Selena Gomez și Justin Bieber s-au despărțit anul trecut în luna martie. Inițial, ei au luat o pauză, însă ulterior s-au despărțit, iar Justin Bieber a început să se întâlnească cu Hailey Baldwin în luna iunie. Cei doi s-au logodit o lună mai târziu, iar în septembrie s-au căsătorit.

În piesa lansată de Selena, ea nu vorbește direct despre ei, însă lasă de înțeles mai multe lucruri. Conform Us Weekly, Selena Gomez încă se mai refăcea după despărțire. „Selena știe că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.