Niki Lauda a murit la 70 de ani | Străine, Vedete

0

Potrivit unui comunicat, Lauda a „adormit în pace”, înconjurat de familie, în cursul zilei de luni.

Cu mare tristețe anunțăm că iubitul nostru Niki a adormit în pace înconjurat de familie”, se arată în comunicat.

Realizările sale unice ca atlet și antreprenor vor rămâne de neuitat. Ardoarea sa neobosită pentru acțiune,  onestitatea și curajul său rămân un model de urmat și un standard pentru noi toți”, mai scrie în comunicat.

Departe de public, a fost un soț, tată și bunic iubitor. Ne va fi foarte dor de el”, au transmis membrii familiei Lauda.

Se pare că Niki Lauda făcea dializă la o clinică privată din Elveția. Acesta a suferit două transplanturi de rinichi, unul în 1997 și al doilea în 2005.

Din cauza problemelor la rinichi a fost nevoie să fie transferat de la centrul de reabilitare la o clinică privată pentru dializă”, a afirmat fratele lui Niki, Florian.

La începutul acestui an, Lauda a fost internat într-un spital din Viena cu gripă, la doar cinci luni după ce a suferit un transplant de plămâni.

Cine a fost Niki Lauda

Niki Lauda a devenit de trei ori campion mondial de Formula 1. Primul titlu l-a câștigat în 1975, când concura pentru Ferrari, iar al doilea, pentru aceeași echipă, în 1977. Cel de al treilea titlu de campion mondial l-a obținut în 1984, pentru…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.