Nicolas Cage cere anularea căsătoriei, la patru zile de când s-a însurat cu iubita sa

0

Cage a depus actele pentru anulare la patru zile după ce s-a căsătorit cu iubita sa mai tânără cu 34 de ani în Las Vegas, pentru că aceasta „urmărește să îi ia banii”.

Actorul de la Hollywood părea să fie într-o „stare de rău” în momentul în care a aplicat pentru licența de căsătorie la un birou de căsătorii din Las Vegas.

Nicolas, în vârstă de 55 de ani, și Erika Koike au primit certificatul de căsătorie în aceeași zi în care au depus actele pentru licență.

Acest anunț vine la scurt timp după ce Daily Mail a publicat un filmuleț în care actorul țipă la iubita sa că vrea să îi ia toți banii, în aceeași zi în care au obținut certificatul de căsătorie.

Un martor a spus că Nicolas Cage părea „scos din sărite” și „cel mai probabil beat”.

La un moment dat, acesta a ridicat vocea și a început să strige cum fostul iubit al Erikăi era un dealer de droguri și că el „nu va face asta”, făcând cel mai probabil referire la căsătorie.

Video-ul o arată pe Koike (34 ani), îi spune calm lui Cage: „Nu ți-am cerut niciodată să faci asta”, înainte ca el să zâmbească și să o împingă ușor pe coridor, spunând: „vino, să mergem”.

Au început să completeze cererea la una din mașini”, a mai spus martorul.

În tot acest timp, el striga: ”îmi va lua toți…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.