Nașul Smiley, mesaj pentru fetița lui Pavel Bartoș | Româneşti, Vedete

0

Smiley a fost prezent ieri la aniversarea de 5 ani a Sofiei și cu această ocazie a postat o fotografie pe conturile de socializare însoțită de o urare: „Cu finuța Sofia de ziua ei! La mulți ani, copil minunat!”

Pavel Bartoș i-a organizat micuței Sofia o petrecere de neuitat alături de prietenii săi. Evenimentul a avut loc în natură și a fost animat de clovni, baloane, jucării, dulciuri și o sesiune de pictură pe față.

Pavel Bartoș este căsătorit cu Anca din 2003 și împreună au trei fete: Eva, 14 ani, Rita, 10 ani, și Sofia, care tocmai a împlinit 5 ani pe 17 aprilie: „Eva mă întrece. Dacă mă vede cineva pe stradă cu ea zice că îmi e iubită… M-am surprins chiar eu, că mergeam împreună pe stradă şi, din reflex, am luat-o de mână. Şi când m-am uitat era lângă mine un om mare. Mă gândeam că e ciudat să ne ţinem de mână şi îmi e dor de clipele alea. De aceea profit acum de momentele pe care le am cu fiica cea mică şi cu cea mijlocie. În ceea ce priveşte faptul că sunt tată de fete…Cred că sunt un alintat al sorţii. Cu atât mai mult cu cât e clar că uneori lu­crurile ajung să mă depă­şeas­­­că şi salvarea îmi vine de la soţia mea, care în­tot­deauna găseşte rezolvarea pentru orice pro­blemă. Cred că re­laţia dintre soţ şi soţie e cru­cia­lă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.