Motivul special pentru care Prințul Harry și Meghan Markle nu mai urmăresc pe nimeni pe Instagram

0

Dacă urmărești contul de Instagram al Prințului Harry și al lui Meghan Markle, @sussexroyal, probabil știi deja că în fiecare lună Ducele și Ducesa de Sussex aleg să urmărească conturi diferite, care atrag atenția asupra unei teme diferite, fie că este vorba despre sănătatea mintală, drepturile comunității LGBTQ+ sau protecția mediului înconjurător.

În luna august lucrurile stau puțin diferit și asta deoarece Harry și Meghan au cerut ajutorul fanilor pentru a alege noile conturi pe care le vor urmări. Cei doi au anunțat pe contul lor că vor ca cei care îi urmăresc să le sugereze persoane sau organizații care reprezintă o „Forță pentru Schimbare” (Force for Change), respectând și tema ediției British Vogue.

„În următoarele zile vă rugăm să adăugați sugestiile voastre în secțiunea de comentarii: cineva pe care admirați, organizația care face o muncă extraordinară pe care noi toți ar trebui să o urmăm, un cont care vă inspiră să fiți mai buni sau care pur și simplu vă face să vă simțiți bine, sau contul care aduce optimism pentru o zi de mâine mai bună”, au scris Ducele și Ducesa de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.