Motivul pentru Meghan Markle și Kate Middleton poartă poșetele în mâna stângă

0

 

Ori de câte ori se află în public și trebuie să saluta mulțimea din jurul lor, soția prințului William al Marii Britanii și soția prințului Harry își poartă poșete numai în mâna stângă. Există și un motiv pentru care cele două fac acest lucru. Este vorba despre o regulă strictă  a Casei Regale a Marii Britanii.

Potrivit unui specialist în etichetă și bune maniere, Myka Meier, Meghan Markle și Kate Middleton poartă poșetele în mâna stângă pentru că mâna dreaptă trebuie să fie întotdeauan liberă pentru a saluta mulțime atunci când acestea ies în public.

În cazul în care cele două poartă gențile în mâna dreaptă, trebuie să schimbe imediat mâna atunci când intră într-un spațiu închis, pentru a se putea prezenta.

„Purtarea genții în mâna stângă îți lasă mâna dreaptă liberă pentru a saluta publicul. Atunci când intri într-o încăpere sau mergi la un eveniment, gențile sunt ținute în mâna stângă pentru a putea să saluți lumea și să strângi le mâinile celorlalți cu dreapta”, a explicat expertul Mika Meier.

Această regulă nu este valabilă doar pentru Meghan Markle și Kate Middleton. Regina Elisabeta o respectă și ea, la fel s-a întâmplat și cu regretata Lady Di.

 

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, așteaptă primul lor…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.