Motivul pentru care Ellen Pompeo nu a renunțat la „Grey’s Anatomy”, deși mediul de lucru era unul „toxic”

0

Ellen Pompeo este personajul principal din serialul de succes „Grey’s Anatomy”, ea interpretând rolul lui Meredith Grey. Deși se bucură de aprecierea fanilor și joacă în acest serial de mai bine 15 sezoane, actrița a recunoscut că a fost gata să renunțe la rol de mai multe ori.

„Au existat multe momente. Este amuzant: nu am vrut niciodată să renunț în anul în care aș fi putut. În primii 10 ani am avut probleme culturale serioase, un comportament nepotrivit, un mediu de lucru cu adevărat toxic. Însă, după ce am avut copii, nu mai era vorba despre mine. Trebuia să îmi întrețin familia”, i-a spus aceasta lui Taraji P. Henson în interviul pentru Variety.

„La 40 de ani unde vor primi atât de mulți bani? Trebuie să am grijă de copiii mei. Însă după sezonul 10 am avut câteva schimbări mari în fața, dar și în spatele camerei. A devenit scopul meu să am o experiență de care să mă bucur și de care să fiu mândră, deoarece am avut atât de multe probleme în 10 ani. Misiunea mea s-a schimbat, acest serial nu putea fi fantastic pentru public și un dezastru în culise. Shonda Rimes și cu mine ne-am gândit să refacem finalul poveștii. Asta m-a făcut să rămân. Patrick Dempsey a părăsit serialul în sezonul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.